Hur tar jag bort uppgifter och händelser som skapats med Google Kalender-integrationen?

Tillgängligt för:
Gratis
Premium
Företag

Om integrationen mellan din Todoist och Google Kalender har tagits bort, kommer uppgifter och händelser som skapats i din Google Kalender och ditt Todoistkonto fortfarande att synas. Såhär tar man bort dessa:

Om du har intallerat integrationen med en nyligen skapad Google Kalender (standardalternativ):

  1. Öppna Todoists webbapp.
  2. Gå till det projekt dit dina Google Kalender-händelser har synkats till.
    1. Om du är osäker på vilka projekt som synkats, kan du söka upp din synkade Todoistuppgift i din Google Kalender och söka på den uppgiften i Todoist.
  3. Välj flera uppgifter på en gång och radera alla som har synkats från Google Kalender.
  4. I nästa steg, öppna Google Kalender.
  5. I vänsterpanelen, under Mina kalendrar, klicka på X till höger om den kalender som skapades under integreringsinstallationen och som har fått standardnamnet Todoist.
  6. Bekräfta att du vill radera kalendern genom att välja Ta bort kalender.

Om du har installerat integrationen med din primära Google Kalender:

  1. Öppna Todoists webbapp.
  2. Gå till det projekt dit dina Google Kalender-händelser har synkats till.
    1. Om du är osäker på vilka projekt som synkats, kan du söka upp din synkade Todoistuppgift i din Google Kalender och söka på den uppgiften i Todoist.
  3. Välj flera uppgifter på en gång och radera alla som har synkats från Google Kalender.
  4. I nästa steg, öppna Google Kalender.
  5. I vänsterpanelen, under Mina kalendrar, välj bort alla kalendrar förutom den som synkades med ditt Todoistkonto, så att du inte råkar ta bort uppgifter av misstag från andra kalendrar.
  6. Högerklicka på varje händelse som har synkats från Todoist och välj Radera. Gör likadant med alla händelser som har synkats från ditt/dina Todoistprojekt.

Om du vill installera en ny integration med Google Kalender, följ stegen som beskrivs i denna artikel: Hur använder jag Todoist med Google Kalender?