Slett et prosjekt

Tilgjengelig i:
Free
Premium
Business

Kvitt deg med gamle prosjekter, så prosjektlisten din er oversiktlig og ryddig. Slik gjør du det: 

  1. Før pekeren over prosjektet du vil slette, og klikk på de tre prikkene som dukker opp til høyre.
  2. Velg Slett prosjekt fra rullegardinmenyen.
  3. I vinduet som dukker opp, klikker du på Slett for å bekrefte.
  1. Sveip prosjektet du vil slette fra høyre til venstre.
  2. Trykk på søppelbøtte-ikonet.
  3. I vinduet som dukker opp, trykker du på Slett prosjekt for å bekrefte.
  1. Trykk på meny-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Nederst i prosjektlisten trykker du på Administrer prosjekter.
  3. Trykk på prosjektet du vil slette.
  4. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  5. Fra rullegardinmenyen velger du Slett.
  6. I vinduet som dukker opp, trykker du på Ja for å bekrefte.
  1. Høyreklikk på prosjektet du vil slette.
  2. Velg Slett.
  3. Klikk på Bekreft

Du vil kanskje arkivere et prosjekt i stedet. Når du arkiverer et prosjekt, fjernes det fra prosjektlisten, men du kan når som helst se på prosjektet og gjenopprette det. Bare følg de samme trinnene som ovenfor, men velg Arkiver i stedet for slett.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Jeg slettet et prosjekt og alle dets oppgaver ved et uhell. Hvordan kan jeg fikse dette?

Svar: Den eneste måten du kan gjenopprette et slettet prosjekt på, er ved å importere en sikkerhetskopi. Hvis du bruker Todoist Premium eller Todoist Business, vil Todoist automatisk sikkerhetskopiere dine data hver dag du logger deg inn på Todoist.