Deadlines instellen met Slim Inplannen

Beschikbaar voor:
Gratis
Premium
Business

Heb je soms moeite met het stellen van realistische deadlines voor je taken? Onze Slim inplannen functie helpt je bij het maken van een planning voor de komende dagen en weken.

Slim inplannen gebruikt 'predictive modeling' om de best mogelijke deadlines voor te stellen voor al je taken. (Je hebt altijd de mogelijkheid om de suggesties van Slim inplannen te accepteren, bewerken of af te wijzen.)

Bij het bepalen van de meest realistische deadline voor je taak, houdt Slim inplannen rekening met:

• Je gewoontes – Werk je op maandagochtend meestal je e-mails bij? Lees je vaak op zaterdag? Slim inplannen houdt hier rekening mee en suggereert datums gebaseerd op deze gewoontes.
  • Urgentie van taak – gebaseerd op anonieme data van alle Todoist gebruikers maakt Slim inplannen een schatting van de urgentie in van elke taak.
  • Werkdagen vs. weekenden – Slim inplannen leert welke taken het beste in het weekend gedaan kunnen worden, en welke beter doordeweeks kunnen worden ingepland (bijvoorbeeld "Voorbeeld afmaken" of "Emails checken”).
  • Toekomstige taken – Staat je agenda al helemaal vol voor morgen, maar staat er nog niks gepland voor vrijdag? Slim inplannen helpt je bij het verspreiden van je taken over de komende 7 dagen.
  • Je dagelijkse en wekelijkse doelen-Slim inplannen zal je datums voorstellen die je helpen bij het bereiken van je dagelijkse en wekelijkse doelen.Je kunt hier meer informatie vinden overKarma doelen.)

Zoals met alle 'AI-powered' onderdelen die gaandeweg "leren", gebruikt Slim inplannen datavoorspellingen die accurater worden naarmate je Todoist vaker gebruikt.

Zo gebruik je de Slim inplannen functie in Todoist:

Als je taken die over tijd zijn opnieuw inplant

1. In het 'Vandaag' of '7 dagen' overzicht, klik je op Herplan Over Tijd in de rechterbovenhoek van je takenlijst.
  2. Beweeg de muis over een taak en klik op het icoon met de grijze kalender aan de rechterkant om de voorgestelde deadline te bewerken. (optioneel).
  3. Als je tevreden bent met ingeplande taken, klik je op Bijwerken onderaan de lijst.

Als je een enkele taak toevoegt of opnieuw inplant

1. Maak een nieuwe taak aan of klik op de taak die je opnieuw wilt inplannen.
  2. Klik op het datumveld aan de rechterkant van de naam van de taak.
  3. Klik op de voorgestelde datum shortcut in de linkerbovenhoek van het datummenu.
  4. Klik op opslaan.

Voor het opnieuw inplannen van meerdere taken

1. In een taakoverzicht selecteer je meerdere taken om te bewerken .
  2. Klik op Inplannen in het menu dat bovenin Todoist verschijnt.
  3. Klik op Slim inplannen om de voorgestelde deadlines te bekijken voor de geselecteerde taken.
  4. Beweeg de muis over een taak en klik op het icoon met de grijze kalender aan de rechterkant om de voorgestelde deadline te bewerken. (optioneel).
  5. Als je tevreden bent met ingeplande taken, klik je op Bijwerken onderaan de lijst.

Als je taken die over tijd zijn opnieuw inplant

1. In het 'Vandaag' of '7 dagen' overzicht, klik je op Taken die over tijd zijn opnieuw inplannen in de rechterbovenhoek van je takenlijst.
  2. Beweeg de muis over een taak en klik op het icoon met de grijze kalender aan de rechterkant om de voorgestelde deadline te bewerken. (optioneel).
  3. Wanneer je tevreden bent klik je op Allemaal bijwerkenonderin.

Als je een enkele taak toevoegt of opnieuw inplant

1. Maak een nieuwe taak aan of beweeg de muis over een bestaande taak die je opnieuw wilt inplannen.
  2. Klik op het datumveld aan de rechterkant (tijdens het aanmaken van een taak) of op het kalendericoon (tijdens opnieuw inplannen).
  3. Klik links onderin op de voorgestelde datum shortcut (tijdens het aanmaken) of links bovenin (tijdens het opnieuw inplannen) van een taak.

Voor het opnieuw inplannen van meerdere taken

1. Selecteer met gebruik van de de Ctrl+m sneltoets of (in een gefilterd overzicht) door op het drie stippen-icoon rechts bovenin te klikken en de Selecteer moduste selecteren
  2. Selecteer de taken die je opnieuw wilt inplannen.
  3. Klik op het kalender-icoon bovenaan de pagina.
  4. Klik links bovenin op de voorgestelde datumshortcut.
  5. Wanneer je tevreden bent klik je op Allemaal bijwerkenonderin.
  1. In het 'Vandaag' of '7 dagen' overzicht, klikt je op Opnieuw inplannen in de rechterbovenhoek van je takenlijst.
  2. Tik op een taak en selecteer Opnieuw inplannenom de voorgestelde datum te wijzigen. (Optioneel)
  3. Wanneer je tevreden bent met je ingeplande taken, tik je op Bijwerkenin de rechterbovenhoek.

Voor het opnieuw inplannen van een individuele taak

1. Swipe naar links over de taak die je opnieuw wilt inplannen.
  2. Tik op Voorgestelde om de voorgestelde datum te kiezen.

Voor het opnieuw inplannen van meerdere taken

1. Klik op het drie stippen-icoon in een taakoverzicht en selecteer vervolgens Meerdere items bewerken.
  2. Selecteer de taken die je opnieuw wilt inplannen.
  3. Klik op het kalender-icoon in het menu dat onderaan in Todoist verschijnt.
  4. Klik op Slim inplannen.
  5. Tik op een taak en selecteer Opnieuw inplannenom de voorgestelde datum te wijzigen. (Optioneel)
  6. Wanneer je tevreden bent tik je op Bijwerkenin de rechterbovenhoek.

Als je taken die over tijd zijn opnieuw inplant

1. In het 'Vandaag' of '7 dagen' overzicht, klik je op Opnieuw inplannen in de rechterbovenhoek van je takenlijst.
  2. Tik op een taak en selecteer Opnieuw inplannenom de voorgestelde datum te wijzigen. (Optioneel)
  3. Wanneer je tevreden bent tik je op Bijwerkenin de rechterbovenhoek.

Voor het opnieuw inplannen van een individuele taak

1. Swipe naar links over de taak die je opnieuw wilt inplannen.
  2. Tik op Voorgestelde om de voorgestelde datum te kiezen.

Voor het opnieuw inplannen van meerdere taken

1. In een taakoverzicht selecteer je meerdere taken om te bewerken .
  2. Tik op het kalender-icoon in het menu dat onderaan in Todoist verschijnt.
  3. Klik op Slim inplannen.
  4. Tik op een taak en selecteer Opnieuw inplannenom de voorgestelde datum te wijzigen. (Optioneel)
  5. Wanneer je tevreden bent tik je op Bijwerkenin de rechterbovenhoek.

Volledig privé en veilig

Wij begrijpen dat mensen zich tegenwoordig zorgen maken over de manier waarop bedrijven hun gegevens gebruiken - wij doen dat ook! Daarom willen we duidelijk en eerlijk zijn over de manier waarop Slim inplannen werkt:

Al je persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld wanneer je normaal gesproken taken voltooid die het woord “email” bevatten) worden automatisch verwerkt door het Slim inplannen algoritme. Dat betekent dat servers buiten Todoist hier geen toegang tot hebben en dat onze medewerkers de gegevens niet te zien krijgen. Het is helemaal privé.

Alle oude gebruikersgegevens die bijdragen aan datum-voorspellingen (bijvoorbeeld de taken die men vaak als urgent markeert) zijn samengevoegd en anoniem. Geen van onze medewerkers hebben toegang tot persoonlijke informatie en wij delen je gegevens nooit met niet-geautoriseerde partijen zonder toestemming.

Lees ons volledige privacybeleid voor meer informatie over hoe wij je persoonlijke gegevens beschermen.