Kielen vaihtaminen

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Jos puhut englantia, kiinaa, tanskaa, hollantia, suomea, ranskaa, saksaa, venäjää, italiaa, japania, koreaa, norjaa, puolaa, portugalia, espanjaa, ruotsia tai turkkia, Todoist osaa samaa kieltä kanssasi.

Jos kieltäsi ei ole vielä saatavilla, ei hätää! Pyrimme jatkuvasti tukemaan useampia kieliä ja toivomme, että kielesi on pian tuettu.

Voit joko käyttää oletusjärjestelmän kieltä , joka havaitaan automaattisesti sovelluksessa tai voit vaihtaa kielen sovellusasetuksissa.

Älykäs päivämäärän tunnistus asetetaan automaattisesti valitun kielen perusteella. Tapauksessa, jossa olet valinnut kielen, jota Älykäs päivämäärän tunnistus ei vielä tue, se on oletusarvoisesti englanti.

Sovellus voidaan asettaa eri kielille eri alustoille. Voit esimerkiksi käyttää verkkosovellusta suomeksi ja mobiilisovelluksessasi espanjaksi.

Voit muuttaa kieliasetuksia Todoistissa seuraavasti:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Avaa vasemmalla puolella oleva Yleinen-väilehti.
  3. Klikkaa nykyisen kielen vieressä olevaa muokkaa-painiketta.
  4. Valitse haluamasi kieli.
  5. Päivitä verkkosivusto tai käynnistä sovellus uudelleen.
  1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Yleiset asetuksissa.
  3. Valitse Kieli-valikon pudotusvalikosta jokin käytettävissä oleva kieli.
  4. Käynnistä sovellus uudelleen.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napsauta vasemmassa alakulmassa kohtaa Asetukset ja sitten Yleiset.
  3. Valitse Kieli-valikon pudotusvalikosta jokin käytettävissä oleva kieli.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
  2. Valitse Yleiset asetuksissa.
  3. Valitse Kieli-valikon pudotusvalikosta jokin käytettävissä oleva kieli.
  4. Käynnistä sovellus uudelleen.