Todoistin käyttäminen Flat Tomaton kanssa

Saatavilla:
Ilmainen
Premium
Business

Mikä on Flat Tomato?

Flat Tomato on ajanhallintasovellus iOS:lle, joka auttaa ihmisiä välttämään häiriötekijöitä ja seuraamaan asioihin kulutettua aikaa. Se hyödyntää Pomodoro-menetelmää, jossa työskentelet sykleissä ja pidät säännöllisiä taukoja: yleensä 25 minuuttia työtä ja sitten 5 minuuttia lepoa.

Mitä integraatio tekee?

Flat Tomato seuraa auttomaattisesti kuhunkin tehtävään kulutettua aikaa.

Kuinka Todoist yhdistetään Flat Tomaton kanssa?

1. Lataa Flat Tomato -sovellus App Storesta.

2. Avaa Flat Tomato ja pyyhkäise vasemmalta oikealle pääikkunassa avataksesi Accounts-valikon.

3. Yhdistä Todoist-tilisi.

4. Valitse seuraavassa ikkunassa minkä tahansa projektien tehtävät, joiden kanssa haluat työskennellä Flat Tomaton kanssa.

Katso alla oleva video nähdäksesi, miten se toimii.